TOP

Linda. en Levi’s lanceren Nationale Jeansdag

Linda. en Levi’s lanceren op zaterdag 22 maart 2014 de Nationale Jeansdag. Op vertoon van Linda.-magazine krijgt de klant twintig procent korting op de Levi's jeanscollectie bij De Bijenkorf, Men at Work, Wehkamp.nl en in de Levi's-stores.

Tijdens de Nationale Jeansdag op zaterdag 22 maart 2014 krijgt iedereen op vertoon van Linda.-magazine twintig procent korting op de Levi’s jeanscollectie bij De Bijenkorf, Men at Work, Wehkamp.nl en in de Levi’s-stores. Daarnaast worden uit de aanmeldingen 100 vrouwen geselecteerd om Nationale Jeansdag te vieren in de Levi’s showroom in Amsterdam.

VIP behandeling
De 100 geselecteerde vrouwen krijgen op deze dag bovendien een persoonlijk jeansadvies, een beautybehandeling en een professionele foto van het eindresultaat. Aanmelden kan op de website.

Levi’s innovatie
Al jaren is Levi’s bezig met de ontwikkeling van jeans voor vrouwen. Nu is er een jeans ontworpen die anno 2014 aan alle eisen voldoet, aldus Levi’s. Deze ‘Revel jeans’ is gebaseerd op het eerdere ‘Curve ID systeem’. Hierbij ging het om de vorm van het lichaam en niet om de maat. Met de Revel jeans gaat Levi’s nog een stap verder. Dankzij de nieuwste technologieën, hoogste kwaliteit denim en design, zou nu de perfect fitted jeans zijn ontwikkeld. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Weekday  ruilt hashtag voor korting.