TOP

Frans Molenaar presenteert kleurige couture collectie

In de zomercollectie van Frans Molenaar voeren felle kleuren de boventoon. De couturier presenteerde de collectie in zijn salon aan vaste klanten en de modepers.

Frans Molenaar presenteerde op 9 maart 2014 de lente/zomercollectie aan vaste klanten en de pers. Fel kleurgebruik kwam veelvuldig terug in zijn nieuwe collectie.

Hij liet zich voor zijn collectie inspireren vanuit zijn eigen gevoel. “Ik zit goed in mijn vel”, vertelt de couturier. ”Door felle kleuren te gebruiken wil ik dat terug laten komen in mijn collectie.” Deze kleuren kwamen vooral terug in mantelpakjes en broekpakken. Witte knopen op de jasjes zorgden voor een extra zomerse uitstraling.

Marine

Maar er waren niet alleen maar felle kleuren. Ook een klassieke combinatie van marineblauw met wit was te zien op de catwalk. Deze kleurcombinatie kwam terug in jurken, jasjes met pantalons en gestreepte broekpakken. Om het geheel af te maken droegen de modellen grote zomerhoeden en zonnebrillen.

Prints

Ook de kleuren zwart en wit kwamen terug in de outfits, vooral door middel van prints. Zo waren er jurken en pakken in zebraprint, maar ook outfits die zwart-wit gestreept waren.

Vrouwelijk

Kenmerkend voor Frans Molenaar is de vrouwelijkheid van zijn ontwerpen. Door gestrikte ceintuurs, maar ook door middel van nauwsluitende broekpakken, mantelpakjes en jurkjes wordt de nadruk vooral op de taille gelegd..