TOP

Lincherie lanceert nieuw winkelconcept in Amsterdam

Het lingerielabel Lincherie heeft haar allereerste Lincherie Styling Center in De Negen Straatjes in Amsterdam geopend.

Een winkel zonder voorraad, maar wel met een 3D-passpiegel en persoonlijk advies. De lingeriespeciaalzaak Lincherie opende op vrijdag 16 september haar eerste Lincherie Styling Center aan de Huidenstraat 28 in Amsterdam. Lincherie combineert on- en offline shoppen, waarbij de klant persoonlijk geholpen wordt. Het assortiment is alleen online te koop waardoor de focus op de service, het persoonlijke advies en de paskamerbeleving ligt.     

De winkel heeft vier paskamers en een Lincherie 3D-scanspiegel. Deze spiegel maakt in ongeveer een minuut 140 metingen van het bovenlichaam, die omgezet worden in de bh-maat van de klant.

Wanneer de klant klaar is met passen wordt er online door de Lingerie Styliste een Personal Shop aangemaakt. Via tablets kunnen klanten direct een bestelling plaatsen of een verlanglijstje maken die de klant naar zichzelf kan mailen. De bestelling is daarna binnen 48 uur thuisbezorgd. 

De lingeriezaak biedt het volledige assortiment aan van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda in de maten A tot en met J.

“70% van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde BH. De juiste lingerie geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Met ons netwerk van meer dan 35 winkels bereiken we al heel wat Nederlandse vrouwen via onze paskamers en onze unieke Lingerie Styling service”, zegt Annelies Braeckman, Retail Manager Lingerie, in een persbericht.

“Tegelijkertijd merken we ook dat meer en meer vrouwen hun lingerie online kopen, een trend waarop Lincherie vol wil inzetten. Daarom wilden we speciaal voor die vrouwen een plek creëren waar het beste van twee werelden samenkomt: de unieke paskamerservice, gecombineerd met het gemak van online shoppen: het meest uitgebreide assortiment en gratis verzending en retournering.”

Het Lincherie Styling Center opende afgelopen vrijdag 16 september 2016 aan de Huidenstraat 28 in Amsterdam. Meer informatie op: lincherie.nl