TOP

Lief! Lifestyle organiseert buitenbeurs

Van 19 tot en met 22 mei vindt het eerste Lief! Lifestyle evenement plaats in de Biesbosch bij Dordrecht. Op de oer-Hollandse buitenbeurs voor het hele gezin staan stands op het gebied van mode, lifestyle en wonen, en komen onder meer Nick en Simon, Xander de Buisonjé en Ali B optreden.

Bijzonder: een modemerk met een eigen publieksevent…  Lief! Lifestyle, dat met name bekend is van de T-shirts bedrukt met ‘lief!’ en ‘stoer!’, is voor haar eerste festival de samenwerking aangegaan met HPR Organisatie.

Op het natuurlijk gelegen evenemententerrein De Biesbosch organiseert het kindermerk vier dagen lang activiteiten voor kinderen, kunnen bezoekers creatieve workshops volgen, meevaren met de Lief! Boot en genieten van sandwiches, wraps en taart op het terras.

 

Bekende Nederlandse artiesten

Ook zijn er elke dag optredens van bekende Nederlandse artiesten, waaronder Wolter Kroes, Lois Lane, Ali B, Lange Frans, Yes-R, de 3 J’s, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Nick en Simon. De kaarten kosten €17,50 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de buitenbeurs gratis. Wie in de voorverkoop kaarten bestelt, krijgt een Lief! tas cadeau.