TOP

Lentekriebels? Tijd voor goede etalageverlichting

De winter heeft nu toch echt zijn biezen gepakt en de lente komt eraan. Met het eerste zonnetje komen ook de eerste lentekriebels. Nu iedereen weer naar buiten gaat is het extra belangrijk dat uw etalage er tiptop uitziet!

Een etalage is het aangezicht van uw winkel. Goede etalageverlichting zorgt ervoor dat de aandacht van voorbijgaande klanten wordt getrokken. Een uitnodigende etalage zal uiteindelijk van de voorbijgaande mensen uw klanten maken.

Spiegeling
Een veel gehoord probleem bij etalageverlichting is hinderlijke spiegeling van de winkelruiten. En met de komst van het lentezonnetje wordt dit probleem weer actueel.  Om ervoor te zorgen dat uw etalage er ook op een mooie lentedag aantrekkelijk uit ziet is het noodzakelijk om lichtbronnen met een zeer hoge lichtintensiteit toe te passen. Diverse lichttechnieken kunnen uw etalage aantrekkelijk maken. Een goed lichtadvies maakt klanten!

In de avondsituatie zijn deze hoge lichtniveaus niet nodig. Als het buiten donker is kunt u met uw etalage de aandacht trekken door middel van andere lichtoplossingen. LED verlichting is hiervoor bijvoorbeeld zeer geschikt. Dit mede door de aanpasbaarheid en de lage energiekosten. Maar welk type verlichting u ook kiest voor in uw etalage, wij helpen u graag.

 

Kijk ook eens op www.delta-nl.com of bel ons op het gratis nummer 0800-3358265.