TOP

Label to Watch: Colours & Sons

JC Fashion Team, het agentschap van Johan Maat, heeft er een nieuw label bij: Colours & Sons. Textilia sprak met Maat over dit Duitse mannenmodemerk.

Johan Maat heeft met zijn agentuur JC Fashion Team naast merken als Camp David en Mustang volgend seizoen ook Colours & Sons in het pakket. “Met Colours & Sons kunnen we een totaalpakket aanbieden. Het merk is vooral sterk in knitwear en shirts met goed uitgewerkte details. De prijskwaliteit- verhouding is erg goed, het merk begeeft zich in het middensegment.”
 
Retailgericht

Colours & Sons is een dochteronderneming van het Duitse label Fynch-Hatton. Maat: “De doelgroep is een moderne consument die value for money wil. Zo zit er meer kleur in de collectie en hebben de tops en broeken een ‘modern fit’.”
 
Wat zijn andere voordelen van het samenwerken met Colours & Sons? “Het fijne aan dit label is dat ze erg retailgericht zijn; men werkt met gespreide leveringen die de ondernemer zelf nog kan beïnvloeden. In een markt die continue in beweging is werkt natuurlijk erg prettig.”

Maat begint officieel pas in januari voor het winter 2017-seizoen met de verkoop van Colours & Sons, maar heeft straks ook nog voor voorjaar ’17 een deel van de collectie verkrijgbaar: “Omdat ik al positieve reacties krijg van ondernemers, heb ik kunnen regelen dat ik een flashprogramma heb kunnen samenstellen.” 

Colour&Sons

Segment: midden

Marge: 2.65/2.7

Inkoop: Johan Maat (JC Fashion Team) 06-54 26 42 43