TOP

Kyriaki geeft modeshow zomercollectie 2011

Het meisjeslabel Kyriaki, dat afgelopen seizoen geïntroduceerd werd, geeft voor de zomercollectie 2011 een modeshow op 28 juni 2010 in de Toonkamer, in Utrecht.

Volgens oprichters Bibian van Dooren en Kyra Buil kunnen bezoekers een geweldige show in de Toonkamer verwachten, met de zomercollectie van Kyriaki voor 2011 in de hoofdrol en een paar special items die volgens de dames van Kyriaki een rage gaan worden bij ieder meisje op alle basisscholen.

Een bezoek aan de show is geheel vrijblijvend. Toch is er een mogelijkheid om meteen in te kopen. “We hebben daarvoor een leuke actie lopen, maar je kunt ook een afspraak maken.

Doelgroep

Kyriaki heeft momenteel meisjes van 2 tot 10 jaar op het vizier. Volgend jaar komt hier er een jongenslijn bij. Verder staan een dames- en herenlijn op de planning.

Kyriaki heeft een heldere opvatting over kleding, dus ook over kinderkleding: “Voor kinderen is het belangrijk dat de kleding lekker zit”, vinden Bibian en Kyra. “We gebruiken uitsluitend comfortabele stoffen, maar dat niet alleen. We willen ook iets nieuws brengen. Met de speelse ontwerpen, de vele details van ondermeer band en knopen, de reversibele items en de mooie afwerkingen kun je Kyriaki ‘design-confectie’ noemen.”

Aanvang van de show is 14:30uur. De modeshow wordt afgesloten met een gezellige borrel. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via Kyriaki.