TOP

LT-01 start met overhemdenlijn LT-Milano

Kinderkledingmerk LT-01 heeft een nieuwe lijn aan de collectie toegevoegd. Het gaat om het label LT-Milano: overhemden en blouses met hoge boord voor jongens en meisjes.

Overhemden met een hoog boord zijn niet langer alleen voor grote mensen, maar ook voor kinderen verkrijgbaar. LT-Milano heeft ze per direct en uit voorraad leverbaar. Voor jongens en meisjes zijn er verschillende uitvoeringen.

“In heel veel winkels stijgt de vraag naar deze blouses enorm. LT-Milano heeft het antwoord. We verkopen ze in onze eigen winkels als een speer. De jeugd zien ze volwassenen dragen en wil dit nu zelf ook aan”, vertelt Gerard Voortman van LT-01

De maatserie van de overhemdenlijn loopt van maat 128 t/m 176 plus een kleine dames- of herenmaat S. “Naar die maat (S) is veel vraag”, merkt Gerard, “omdat grotere jongens en meisjes vaak nog net niet kunnen slagen in een dames- of herenblouse. De S maat is dan ook perfect voor deze groep.”

LT-Milano brengt elke vier weken nieuwe stoffen en modellen. De collectie is absoluut niet seizoensgebonden dus je hoeft ze niet af te prijzen”, verzekert Gerard.

LT-01 en LT-Milano zijn te zien op Just Kidz op maandag 5 juli.