TOP

Komen en gaan in de sportbranche

Vertegenwoordigers die komen en gaan, merken die uitbreiden en nieuwe managers. De sportbranche is altijd in beweging. Een overzicht van de laatste verschuivingen.

Twee nieuwe gezichten bij Sugoi

Het Canadese merk Sugoi wil haar marktpositie in Europa nog meer vergroten en heeft twee nieuwe krachten toegevoegd aan het Sugoi-team. Jan Tropberger gaat als Europese Marketing en Sales Director aan de slag gaan. Hij zal zich met name focussen op de Sugoi kledinglijn en de coördinatie op zich nemen met betrekking tot de verkoop en marketing van het fietskledingmerk. Patrick van der Heijden is door Sugoi benoemd als Sales Representative in de Benelux. Aan Patrick de taak om nieuwe dealers te vinden om het merk verder te ontwikkelen in de Benelux.

Nieuw teamlid voor Regatta

Outdoor bedrijf Regatta Nederland heeft geen last van economische tegenwind en maakt een sterke groei door met beide merken Regatta Great Outdoors en Dare2b. Om de groeispurt ook in de toekomst te kunnen doorzetten wordt het Regatta-team versterkt. De 24-jarige Jesler Laansma is per direct begonnen als verkoopmedewerker van Regatta Great Outdoors en Dare2b voor de noordelijke provincies van Nederland. Jesler is geen onbekende voor het Regatta-team. Ze heeft in het laatste halfjaar haar afstudeerproject gedaan binnen Regatta Nederland en studeerde onlangs af aan de Hanze Hogeschool Groningen.

Na 30 jaar TCK met pensioen

Jan Maassen, sales manager van Lowa Benelux, gaat genieten van zijn pensioen. Zijn loopbaan bij TCK begon in 1981, toen het bedrijf nog Tornado Sport Schaffrath BV heette. Hij was toen de eerste werknemer die in dienst kwam bij Guido Schaffrath. Jan was werkzaam als vertegenwoordiger van Völkl tennisrackets. Sinds 1989, toen de distributie van Lowa werd overgenomen, is Jan betrokken bij de verkoop van Lowa schoenen voor Lowa Benelux BV. Na 30 jaar bij TCK Sports Group gewerkt te hebben, gaat Jan Maassen vanaf 1 augustus 2011 genieten van zijn welverdiende pensioen.