TOP

Kleine Fabriek januari 2012: meer jeans dan ooit

Het aanbod van jeans op Kleine Fabriek is in januari uitgebreider dan ooit. Aan grote en kleine bekende namen geen gebrek.

Replay & Sons, Diesel Kids, Retour Denim de Luxe, Krunk Denim, Finger in the Nose, Levi’s, Moa Denim, Cars, Gsus sindustries, Blue Rebel, Lee Cooper Kids, Hound, Koin, Pepe Jeans, Blue System, Tumble ‘n Dry, Circle of Trust, No Tomatoes, Geisha Jeans, Japan R*gs, Cimarron, Little Cerise….

Bovendien wordt er weer een aantal nieuwe jeanslijnen gelanceerd. Zo biedt Twinlife nu het op zich zelf staande Blue Concept voor jongens en meisjes en zal ook CRB Boys, de jongenslijn van Carbone met een jeanslijn beginnen.

Dat die spijkerbroek tegenwoordig niet meer blauw hoeft te zijn blijkt uit de collectie van Krunk Denim: “We hebben naast klassieke denims hele leuke dubbelgekleurde jeans, met een fluor binnenkant. Die maken onderdeel uit van ons Quick Response programma, met een levertijd van 6 weken. Retailers hebben daar behoefte aan. Zo kunnen ze sneller inspringen op de trends en vaker afgepaste orders plaatsen,” aldus Stefan Flint.

Zelfs voor baby’s zijn er jeans-look-a-likes te vinden op de Kleine Fabriek: Xplorys komt met zachte katoenen babypakjes in denimlook.