TOP

Kledingmerk van Justin Timberlake krijgt winkel in LA

Het kledingmerk van zanger Justin Timberlake heeft en jeugdvriend Trace Alaya, William Rast, heeft per 1 november een eigen winkel in Los Angeles.

In de winkel zal de volledige collectie van William Rast te koop zijn. Ook komen er een aantal limited editions in de winkel te hangen, met onder andere zijden tops en accessoires. Het merk richt zich vooral op denim en sportieve kleding voor mannen en vrouwen.

Winkel
Tijdens de Fashion Night Out op 10 september, een event dat werd georganiseerd door Vogue in New York, werd er al een pop-up store van William Rast geopend. De komende jaren wil het label nog veertig tot vijftig eigen winkels gaan openen in Amerika. In Nederland hangt het label van de zanger nog niet in de winkels. Wel is een deel van de William Rast-collectie te koop in de IK Outlet in Landsmeer en kunnen liefhebbers items bestellen via de webshop.

Afgelopen zomer was niemand minder dan Justin Timberlake zelf aanwezig op de Bread & Butter in Berlijn om zijn merk te promoten op de beurs.