TOP

Klantenbinder: een dagje racen met Veerkamp Mannenmode*

Alle mannen houden van snelle auto's. Vanuit die gedachte biedt Veerkamp Mannenmode uit Hoogezand in samenwerking met State of Art kaarten weg voor een dagje op het Circuit Park Zandvoort.

Klanten van Veerkamp Mannenmode in Hoogezand, die de komende weken een product uit de State of Art Racing collectie kopen, maken kans op een dagje racen op het Circuit Park Zandvoort. Tijdens deze State of Art Race Experience krijgt de gelukkige winnaar de gelegenheid om onder andere in een Porsche 911 en een echte racewagen te rijden.

Mannen en auto’s

De actie is een initiatief van State of Art zelf, waar eigenaar Jos Veerkamp van Veerkamp Mannenmode graag aan meedoet. “Vorig jaar hebben we een vergelijkbare actie georganiseerd en die heeft leuke resultaten opgeleverd. Bovendien is het collectiebeeld in de winkel sterk en geeft het extra binding met het merk.” Hoewel deze Racing collectie meer badges en aangekleder is dan de ‘normale’ voorjaarscollectie, spreekt de actie volgens Veerkamp niet alleen liefhebbers aan. “Het wordt breed opgepikt. Want welke kerel heeft er nu niet iets met oude Porsches en snelle racewagens?”

Draai om de oren

Over het algemeen heeft Veerkamp een goed eerste kwartaal achter de rug. “Ik ben zeker niet ontevreden. Maar ik ben in deze tijd voorzichtig optimistisch, want voor je het weet, krijg je een draai om de oren.” Qua producten is er nog niet echt sprake van een Bestseller, zegt Veerkamp. “Door het wisselvallige weer verkopen we van alles wat. Soms lopen de shirts goed, dan weer de jacks. Maar vorige week hadden we zelfs nog extra vraag naar winterjassen, vanwege de kou.”

Wat betreft de State of Art actie verwacht Veerkamp niet automatisch een hogere omzet te draaien. “We doen dit vooral om onszelf te laten zien. Dat is goed voor je imago en laat aan je klanten zien dat je niet stilstaat. Dat is op dit moment belangrijker dan direct omzet genereren.”