TOP

Kinderwinkel Piggy’s start met eigen merk

Vanaf nu kun je het olijke varkentje Piggy overal tegenkomen. Kinderwinkel Piggy's in Hilvarenbeek is namelijk gestart met een vrolijk eigen merk rond Piggy. Het gaat om een collectie babyverzorgingsartikelen als badcapes en slabbertjes.

Het 25 vierkante meter kleine winkeltje Piggy’s in het historische centrum van Hilvarenbeek is nu een jaar open. Er wordt een bonte verzameling kado-artikelen voor klein en groot verkocht. De ondernemers Marie-Jose Geurds en Wim Geene kregen al snel een groeiende vraag naar de vrolijke artikelen en daarmee was het idee voor een eigen Piggy’s lijn geboren. Naast badcapes en slabbertjes brengt Piggy’s ook knuffeldoeken, spuugdoeken, dekbedovertrekjes, lakentjes, speelgoedzakken, pyjamazakken, speeldekens en mutsjes op de markt.

Piggy’s servies

Marie Jose en Wim hebben nog veel meer in petto. Er komen verschillende lijnen bij, waaronder de Piggy’s keukenlijn (met theemutsen, schorten, tafelkleden, servetten, ovenhandschoenen en pannenlappen) en de Piggy’s jonge-meiden-lijn met dekbedovertrekken, sierkussens, pyjamazakken, toilettassen. Ook een servies staat nog op stapel. En voor wie het olijke varkentje straks niet overal in huis wil tegenkomen is Piggy’s verkrijgbaar met of zonder applicaties. Het eigen merk heeft meteen ook al een heel aantal verkooppunten binnen gehaald om precies te zijn 20 van Groningen tot Maastricht.