TOP

Kijk- en luistertip: podcasts over sneakers


Het sneakerplatform Sneakerjagers.nl presenteert vanaf zondag 8 september een reeks podcastafleveringen onder de titel Sneakerjagers ‘On Air’.

De eerste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is zondag 8 september 2019 te beluisteren via iTunes en Spotify en te zien via YouTube. Daarna volgen er nog negen podcasts, of meer, als het een succes blijkt, vertelt Erik Kuijsten, medeoprichter van Sneakerjagers.nl en initiator van de podcastreeks. 

 

Achtergronden

“We maken op allerlei manieren content en dachten dat podcasts een mooie aanvulling hierop zijn”, zegt Kuijsten. We denken dat mensen het wel leuk vinden om meer te horen over de achtergronden van sneakers. Er valt veel te vertellen over de geschiedenis, de hype rond bepaalde merken en samenwerkingen, de sneakercultuur, productontwikkeling en de liefde van mensen voor sneakers.” 

 

Mooie mix

In de eerste aflevering zijn programmamaker Daan Boom en sneakermaker Sam van IJzendoorn van Vijz te gast. De andere gasten blijven nog even een verrassing. Kuijsten: “Het wordt in ieder geval een mooie mix van gasten, met BN-ers, verzamelaars, kenners, ontwerpers en andere mensen uit de industrie.” Tv-presentator, dj en sneakerliefhebber Valerio Zeno host de podcasts. Co-presentator is Non, eigenaar van de winkel Prime, Sneakers & Consignement in Utrecht. 

 

SneakerjagersValerioZeno

Valerio Zeno, host van Sneakerjagers ‘On Air’. Foto: By.Marj