TOP

KidsWithStyle opent webshop met luxe bling bling voor baby’s

Onder 'exclusieve looks voor kleine trendsetters' kun je beslist de fopspenen met Swarovski steentjes en de snoezige petticoatjurkjes rekenen: voor ouders die hun kinderen willen kleden als kleine sterretjes haalt de nieuw gelanceerde kindermode webwinkel KidsWithStyle de mooiste spulletjes uit de VS, Dubai, London en Parijs.

De kindermode webwinkel KidsWithStyle is gestart met exclusieve en luxe kinderitems, zoals (merk)kinderkleding, speelgoed en kadoartikelen in het middenhoge tot hoge segment. Je treft er niet de grote modemerken, maar wel collecties die daar qua uitstraling niet voor onder doen.

KidsWithStyle.nl wil zich onderscheiden van het bestaande aanbod in kindermodewebshops, waarvan de oprichters vinden dat het meestal om dezelfde bekende (merk)artikelen gaat. Ze selecteerden collecties op hoogwaardige kwaliteit, bijzondere stoffen, trendy dessins en hippe kleurencombinaties. De doelgroep is volgens de initiatiefnemers al meteen internationaal getint. Bezoekers en orders kwamen al van de verenigde Arabische Emiraten tot Hong Kong, Japan. Dat is dan ook de reden dat je er ook in Engels terecht kunt.

Blingbling-babydoekjes en babyflessen met Swarovski

Verkrijgbaar bij KidsWithStyle zijn momenteel Kaiya Eve Couture, Jan van Trier, Glamajama, Sarah Louise, ZaZa Couture, Robba Vecchia, Haute Baby, Kidkraft & Barbie Luxury. Het pakket wordt nog verder uitgebreid. Je vindt er ondermeer exclusieve babyflessen met Swarovski kristal. Ook bling bling doekjes, fopspenen en babydoekjesbozen vind je er in die stijl. Bovendien is er een custom made concept, waar je naam en geboortedatum van de baby kan laten plaatsen en/of het dessin of de kleuren kunt bepalen.