TOP

Kant, kleur en print: bodyfashion Hema winter 2010/2011

De nieuwste wintercollectie van de oer-Hollandse keten Hema werd gisteren aan de pers gepresenteerd. Deze ligt vanaf week 45 in de winkels, en Textilia geeft alvast een voorproefje op de kleurrijke lingerie.

Het was niet alleen een feest van kleur, ook de diverse prints sprongen eruit. De tinten paars, aubergine en donkerroze waren blikvangers, in combinatie met bloemenprints, polkadots, ruitjes en streepjes. Samen met de basic collectie is ervoor gezorgd dat alle hipsters en knickers gemixt kunnen worden met de beha’s en hemdjes. Voor de wat chiquere look heeft Hema ook nog een lijn met kanten beha’s en broekjes.

Big = beautiful
Maar naast een nieuwe kleuren en prints ging de wintercollectie ook gepaard met een paar innovaties. Marry Jansen-Kin van Hema: “Voorheen was de grote matencollectie alleen verkrijgbaar in de basic kleuren. Deze winter zijn ze er ook in een vrolijke uitvoering, met een leuk printje. En omdat onze control underwear het zo goed deed hebben we het assortiment uitgebreid. We hadden natuurlijk hemdjes en broekjes, maar in deze collectie vind je nog meer items, zoals een heel mooie body.”