TOP

Peter Kruip nieuwe directeur Mexx Benelux

Voormalig Esprit-directeur Peter Kruip is per 1 oktober de nieuwe directeur (officieel Senior Vice President) voor Mexx in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk/Ierland en Scandinavië.

Peter Kruip neemt in oktober de taken over van Yan Aerts, die momenteel verantwoordelijk is voor Mexx in de Benelux. Aerts gaat zich richten op zijn nieuwe rol als Senior Vice President voor Mexx in Frankrijk, Spanje, Griekenland, Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Esprit 

Peter Kruip zat hiervoor enkele jaren in het management van Dept BV, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de wereldwijde sales van Dept en J.C.Rags. Daarvoor was hij meer dan tien jaar country manager van Esprit in de Benelux.

Ervaring

“Peter staat bekend als charismatisch leidinggevende met veel ervaring in het opbouwen van sterke distributienetwerken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij de verdere succesvolle ontwikkeling kan leiden van het merk Mexx in onze kernmarkten Nederland en België”, zegt CEO Thomas Grote, die overigens ook jarenlang voor Esprit heeft gewerkt, in een persbericht over de benoeming.