TOP

Jorinde Moll (39) gezicht Supermom campagne winter 2010

Actrice/ presentatrice Jorinde Moll, zeven maanden zwanger van haar tweede kind, is het gezicht van de nieuwste collectie van het eigenzinnig zwangerschapsmerk Supermom.

Supermom brengt een kleine, modische collectie met stoere broeken, hippe jacks en tuniekjes die tegelijk draagbaar en comfortabel zijn voor een zwanger lijf. De Supermom collectie is een fast fashion collectie, kort op de markt en zo trendy mogelijk.

Supermom is een creatie van Vivian Reijs. De presentatrice bedacht T-shirts met grappige teksten als’ I love my baby’, ‘Holland’s next top baby’ en ‘I’m still sexy’. Via haar stichting Supermom en de verkoop van de Supermom T-shirts ondersteunt ze alleenstaande bijstand- en tienermoeders. Sinds 2009 heeft Noppies het merk Supermom overgenomen zodat Vivian zich verder kan richten op haar goede doel.

Jorinde Moll was als actrice en presentatrice onder andere te zien in Blauw Blauw, Goudkust en Onderweg naar morgen. Getrouwd met de Marokkaans-Duitse freefighter Chalid Arrab, kreeg ze in 2008 dochterje Loubna.