TOP

Jongenshemdencollectie Jo van Kleef gaat derde seizoen in

Het exclusieve, feestelijk getinte Jo van Kleef is nu een jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Ageeth Tijhaar vertelt over haar overhemdencollectie voor jongens.

“Vanuit mijn jarenlange ervaring als agent wilde ik nu ook zelf eens een collectie gaan maken. Aan mijn klanten merkte ik dat er behoefte was aan iets exclusiefs voor jongens. Voor mannen zien we al een tijdje die uitgewerkte overhemden in bonte stoffen. Daarmee was ons plan voor een exclusieve overhemdencollectie voor jongens geboren”, vertelt Ageeth Tijhaar, kindermodeagente en oprichtster van het jongensmerk Jo van Kleef. 

Voor zomer 2012 gaat Jo van Kleef alweer zijn derde seizoen in. “Jo van Kleef is bedoeld voor jongens (en ouders) die modisch zijn: kinderen van kappers, mode-ondernemers bijvoorbeeld”, vertelt Ageeth. “De hemden zijn getailleerd (slimfit). Hippe jongens dragen ze over een jeans. Een sneaker of een canvas gymp eronder maakt het helemaal af. Ook voor bruiloften (gasten en bruidskinderen) slaat de collectie aan.”

Kenmerkend voor elk hemd is de mix van stoffen en prints met bloemen, ruiten, maar ook geborduurde dessins. Het merklogo ten slotte, met het geborduurde roosjes, de horlogeknopen en prints in manchetten en kraag maken elk hemd tot een echt Jo van Kleef-hemd. Prijzen liggen tussen 59 euro (polo’s) en 64 tot 79 euro voor de overhemden.

Meer info: Ageeth Tijhaar Agenturen, 06-22450718