TOP

Jeans: wat zijn de bestsellers bij Brothersjeans in Dronten?*

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen maand? “De fluffy-achtige lange vesten van Vila”, zegt Marvin Naipal, eigenaar van Brothersjeans in Dronten.

“Het lange vest is het bestverkochte product bij vrouwen”, vertel Marvin Naipal, eigenaar van Brothersjeans in Dronten. “Vooral de fluffy-achtige vesten van Vila in het grijs, navy en zwart zijn erg populair. Deze kosten 49,95 euro. Afgelopen zomer hadden we de vesten ook al, maar toen moest onze klant er nog een beetje aan wennen: het was erg vernieuwend. Maar omdat je ze nu ook steeds vaker ziet in bladen bijvoorbeeld, denk ik dat de vrouwen er nu wel aan gewend zijn.”

Dunnere truitjes

“Het is wel koud, maar nog niet koud genoeg. Daarom zie ik dat de wat dunnere truitjes goed lopen bij onze mannelijke klant. Katoenen long sleeves crew necks van Selected (49,95 euro) Minimum (49,95 euro) en Scotch & Soda (99,95 euro) zijn populair. Voorheen was de hoge kraag helemaal in, maar nu zie ik dat mannen echt meer voor de ronde hals gaan. De kleuren army groen, bordeaux , navy en grijs worden het best verkocht. Verder verkopen we ook veel truien met een andere kleur op de mouw of met een bloemenmotief. Het is een populair product, omdat je deze truien op dit moment veel in het modebeeld ziet.”

Winterjassen

“De verkoop van de winterjassen voor mannen loopt nog achter. We houden dit weekend een actie dat mensen bij aankoop van een winterjas een gratis sjaal krijgen. Aan afprijzen doen we nog niet, omdat het seizoen nog niet echt begonnen is. Daarom is het zonde als je nu al de prijs naar beneden doet.”

Feestkleding

“Met het oog op de feestdagen denk ik dat we nog veel feestkleding gaan verkopen. Voor de mannen verwacht ik veel van de chino’s en overhemden. Ik denk dat vrouwen veel gaan vragen naar kokerrokken in de leather look.”

Brothersjeans
Redepassage 15
8254 KC Dronten
www.brothersjeans.nl