TOP

Jeans Centre experimenteert met innovatief testlab

In het vlaggenschip in Eindhoven heeft Jeans Centre het JC Lab opgericht. In deze ruimte test de retailer innovaties op het gebied van service en klantvriendelijkheid.

De eerste test in de Eindhovense Jeans Centre vestiging is al gestart. “We bieden een outfit aan, geheel gericht op de stijl en kenmerken van de klant. Deze set ligt voor de klant klaar in een locker in het JC Lab”, zegt directeur Peter Berg in een persbericht. “Dankzij onze kennis en goede database weten we veel over onze JC Members. En zijn we in staat de klant een persoonlijk aanbod te bieden, wat echt bij hen past.”

Niet lang zoeken

De eerste reacties van testklanten zijn positief volgens de retailer. Zij gaven aan het gemakkelijk te vinden dat er alvast producten in hun eigen stijl voor hen klaar liggen. Hierdoor hoeven klanten zelf niet lang te zoeken. Jeans Centre bekijkt de verdere mogelijkheden voor het aanbieden van persoonlijke outfits. Een uitrol naar meer vestigingen behoort tot de opties.

40 jaar

Voor de tests werden JC Members geselecteerd, die net als Jeans Centre – dat 40 jaar bestaat – deze periode jarig zijn. “Mensen blij maken en extra in het zonnetje zetten is het uitgangspunt van Jeans Centre”, verklaart Berg. “En deze test is daar een goed voorbeeld van.”