TOP

Jackpot opent winkel in Harderwijk

Het Deense dameslabel Jackpot heeft een winkel geopend in het centrum van Harderwijk. Het totaal aantal winkels in Nederland komt daar mee op zestien. Wereldwijd telt Jackpot honderd winkels in eenentwintig landen.

Jackpot ziet de komende jaren een groei in franchise en shop-in-shop. “Jackpot is een merk dat zeer goed als totaal beeld gepresenteerd kan worden”, meent Wilberd van Doorn, Country Manager Benelux. “De collectie is zeer compleet in zowel tops en bottoms. Het beeld van de collectie is zeer kleurrijk en alle stukken kunnen gemakkelijk gecombineerd worden, een belangrijk handelsmerk voor Jackpot. We zien in de markt een verschuiving naar steeds meer monobrand stores, hier past Jackpot in met een goed franchise en shop-in-shop concept.” 

De franchisewinkel in Harderwijk is volgens het nieuwe concept gebouwd. Witte wanden, hoogglans meubelen met klassieke details in Deens design. De winkel krijgt hiermee een strak uiterlijk. De kleurrijke collectie komt door deze rustige omgeving goed tot zijn recht. Het gebruik van grote visuals maakt het uiterlijk van de winkel compleet. Ook de verlichting heeft veel aandacht gehad. Er is gekozen voor direct licht via aaneengeschakelde vrij hangende spots zodat de artikelen goed worden uitgelicht.

Voor volgend jaar staan er vijf nieuw te openen Jackpot-winkels gepland.