TOP

Feestelijk opening Emporio Armani Store in Rotterdam

Donderdagavond is de Emporio Armani Rotterdam store feestelijk geopend door de Italiaanse ambassadeur Franco Giordano, de trainer van Feyenoord Mario Been en zangeres Elize.

De winkel in Rotterdam bestond al sinds jaar en dag, maar was een Armani Jeans Store. De zaak is flink onder handen genomen en is om precies te zijn nu een Emporio Armani Black Concept Store. Een feestelijke heropening was dus zeker op zijn plaats en daar zijn de Rotterdammers goed in geslaagd. De voltallige selectie van Feyenoord, Inge de Bruin en Dennis van der Geest kwamen een kijkje nemen. Daarnaast waren modekopstukken uit Amsterdam als Bastiaan van Schaik, modejournalisten Michou Basu en John de Greef naar het zuiden afgereisd. Eigenaar Michel van Os was zichtbaar in zijn nopjes toen Mario Been in onvervalst Italiaans de ambassadeur Franco Giordano toe speechte.

De winkel vertegenwoordigd de volledige Emporio Armani collectie voor dames en heren, waaronder formele en casual kleding, sportswear en jeans, accessoires en eyewear. Twee verdiepingen worden verbonden met een stalen trap die vanaf buiten te bewonderen is. Het buitenaanzicht van de winkel bestaat uit twee etalages en de centrale entree, de statige gevel is afgewerkt met een zwarte omkadering en is overdekt door een zwart zonnescherm