TOP

Jack Wolfskin breidt uit in het Brandboxx netwerk

Jack Wolfskin heeft een huurovereenkomst van zes jaar getekend voor een nieuwe en grotere showroom in het Brandboxx SBC in Leusden.

Jack Wolfskin breidt uit met een showroom van meer dan 200 vierkante meter en verhuist naar K 38. Deze showroom is gelegen naast die van het merk Tenson en tegenover de showroom van Fair Play Sports International. De nieuwe showroom geeft Jack Wolfskin de gelegenheid zijn collectie op de juiste manier te presenteren. Tevens is de huurovereenkomst voor de 362 vierkante meter showroom in Brandboxx Hannover verlengd van drie tot vijf jaar.

 

Mooie showrooms

De uitbreiding van Jack Wolfskin binnen het Brandboxx Netwerk past binnen de Wolfskin groeistrategie. Hartmun Klein (Senior Manager European Sales): “We zien veel potentie voor Jack Wolfskin in de Nederlandse markt. Deze nieuwe showroom in Leusden ondersteunt dat. Met onze mooie showrooms in Hannover, Salzburg en nu ook Leusden zijn we zeer tevreden en het is bewezen dat dit een zeer efficiënte en succesvolle manier is voor onze distributie en om onze klanten te bedienen.”

 

Samenwerken 

Volgens Robert Bolland (Project Developer Brandboxx) laat de Europese samenwerking met Jack Wolfskin de synergie tussen de verschillende Brandboxx locaties zien en ook de voordelen voor zowel het merk als ook voor de partners van Brandboxx. “Ik ben er van overtuigd dat we in de toekomst meer van deze samenwerkingen met internationale merken kunnen bewerkstelligen,” aldus een tevreden Bolland.