TOP

Op skivakantie met Nomad

Elke sneeuwfanaat de piste op in skikleding van Nomad. Dat is wat de productmanagers van Nomad voor ogen hadden bij de ontwikkeling van de wintercollectie 2010. Nog nooit eerder is er zoveel aandacht geschonken aan de skicollectie van dit Nederlandse merk.

Centraal bij de ontwikkeling van de nieuwste Nomad skicollectie staan naast de functionele eigenschappen, de uitstraling en productdetails. Het resultaat is een krachtige, kleurrijke collectie bestaande uit vele stijlen en kleurvarianten.

Kenora

Het topproduct uit de Nomad damescollectie is de gevoerde skijas Kenora. Deze modieuze skijas is speciaal ontwikkeld voor de actieve skiër en beschermt je in de koudste klimaten. De Kenora beschikt over de hoogste functionele eigenschappen en over slimme details zoals een uitneembare sneeuwvanger en afritsbare capuchon. Aangevuld met de bijpassende skibroek Nelson is de outfit voor op de piste compleet. Laat de Kenora na een weekje skiën niet in de kast hangen want dit jack is ook uitermate geschikt om het gure Nederlandse winterweer te troseren.

Kelowna

De Kenora en Nelson zijn tevens beschikbaar zonder print (Hamilton jack en skibroek Moisie). De mannelijke tegenhangers van bovenstaande producten zijn de skijas Kelowna (met print), de Halifax (zonder print) en de skibroeken Norfolk (met print) en Moose (zonder print).

T: 0316-583500

I: www.nomad.info/nl