TOP

Jack & Jones opent eerste Jeans Intelligence Studio in Tilburg

Onlangs sloot de Jack & Jones-winkel in Tilburg, maar vanaf 8 december keert de retailer er terug met het nieuwe denimconcept Jeans Intelligence Studio. Als het aan de modeketen ligt wordt de formule verder uitgerold in het land.

Medio oktober werd de eerste winkel van de nieuwe formule Jack & Jones Jeans Intelligence Studio geopend in het Oostenrijkse Salzburg. Vanaf 8 december is het concept ook in Nederland te vinden, op de Heuvelstraat in Tilburg. Het betreft een winkel in eigen beheer. “Zo kunnen we zelf alle producten optimaal testen”, vertelt Frank Beckmann, salesmanager bij Jack & Jones.

Terug naar denimroots

Bij Jeans Intelligence Studio draait het allemaal om de beleving van denim. Met onder meer jeanswanden, grote presentatietafels en mogelijkheden tot het customizen van de aankopen. Beckmann: “We willen het hele blauwe verhaal vertellen. Eigenlijk gaan we met Jeans Intelligence Studio terug naar onze denimroots.” In de ongeveer 100m2 grote zaak richt de retailer zich op de (jong)volwassen man, met een uitgebreid jeansaanbod tussen de 59 en 199 euro voor de meer uitgewerkte premium stijlen.

Meer vestigingen

Jack & Jones ambieert meer Jeans Intelligence Studio-vestigingen in Nederland. Daarnaast wordt het denimconcept onderdeel van nieuwe en gereorganiseerde Jack & Jones-zaken. Onlangs introduceerde de keten al een nieuwe capsulecollectie-systeem voor retailers. 

jack and jones jeans intelligence salzburg

De eerste Jack & Jones Jeans Intelligence Store in Salzburg. (Foto: www.bestseller.com)