TOP

Jack & Jones jeansconcept opent in Amsterdam

Jack & Jones Jeans Intelligence Studio opent medio maart een winkel in Amsterdam.

Jack & Jones Jeans Intelligence Studio komt in het pand van de Nieuwendijk 122 in Amsterdam, waarin voorheen onder meer Shoe Outlet gevestigd was. Het is de tweede Nederlandse vestiging van het in 2016 gelanceerde denimconcept. Eerder gaf moederbedrijf Bestseller aan meer Jack & Jones Jeans Intelligence Studio vestigingen in Nederland te ambiëren. Daarnaast wordt de formule onderdeel van nieuwe en gereorganiseerde Jack & Jones-winkels.

Eigen beheer

In december 2016 opende in Tilburg de eerste Nederlandse vestiging van het denimconcept. Deze winkel is net als die in Amsterdam in eigen beheer. “Zo kunnen we zelf alle producten optimaal testen”, aldus Frank Beckmann, salesmanager bij Jack & Jones.

Beleving

Bij Jack & Jones Jeans Intelligence Studio draait alles om de beleving rondom denim. Op de winkelvloer trekken grote rollen spijkerstof aan de wand en de figuren met een groot aantal fits en wassingen en de presentatietafels dan ook de aandacht. Met deze formule richt Jack & Jones zich voornamelijk op de (jong)volwassen man, met een uitgebreid jeansaanbod tussen 59 en 199 euro. 

Jack Jones Jeans Intelligence Tilburg 2