TOP

ING Retail Jaarprijs maakt finalisten bekend

De vakjury van de ING Retail Jaarprijs heeft drie winkelketens en drie zelfstandige winkeliers genomineerd voor de hoofdprijzen. In beide categorieën maakt ook een retailer uit de mode kans op de hoofdprijs.

Hunkemöller neemt het voor de vakjuryprijs Beste Winkelketen van de ING Retail Jaarprijs op tegen Boerenbond / Welkoop en Primera. Bij de zelfstandige winkeliers is Tenue de Nîmes in Amsterdam doorgedrongen tot de laatste drie, samen met Paul! Mediterrane Smaken in Baarn en Tieleman Keukens in Middelharnis.

Bezoek 

De finalisten zijn gekozen op basis van het strategische beleid, kwaliteit en vernieuwingswaarde. Ook zijn de resultaten van klanttevredenheidsonderzoek en bezoeken van mystery shoppers meegenomen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2011 zal de veertien koppen tellende vakjury alle genomineerde winkels bezoeken. Op basis hiervan worden de definitieve winnaars gekozen.

Gala

De ING Retail Jaarprijs bestaat naast de vakjuryprijzen ook uit twee publieksprijzen voor zelfstandigen en winkelketens. Daarnaast zijn er een aantal kleinere prijzen te verdelen, zoals Beste starter en Leukste winkel om bij te werken. De prijzen worden uitgereikt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 9 november.