TOP

House of Shoes geeft nephuwelijk weg

Schoenenketen House of Shoes heeft dit najaar een ludieke actie: te winnen is een huwelijk voor één dag, compleet met inzegening in Almere én huwelijksreis naar Las Vegas. Overigens niet voor het echie, want het gaat om een huwelijk voor één dag. Na zonsondergang is het huwelijk verbroken.

Het is een beetje à la Million Dollar Wedding, naar het programma van Wendy van Dijk, maar dan anders. Wel het feestje, niet de verplichtingen. Een partner is zelfs niet eens nodig bij deze actie van House of Shoes, want je kunt ook meedoen als bijvoorbeeld moeder/dochter, vriend/vriendin of reeds getrouwd koppel.

Meedoen is simpel: inschrijven op de website van House of Shoes en het huwelijksaanzoek is gedaan. Uit alle aanzoeken worden drie paren geselecteerd die op 18 oktober worden uitgenodigd in Almere. Hier zal blijken wie de meeste bruiloftsgasten mee heeft en de origineelste reden voor een eendaags huwelijk kan overleggen. Dit is dan ook meteen de winnaar van het huwelijk voor één dag, dat wordt georganiseerd door Wed and Walk. Het winnende paar krijgt een zevendaagse reis naar Las Vegas met CheapTickets.nl.