TOP

Hoofdkantoor Diesel Benelux verhuist naar Amsterdam

Het hoofdkantoor van Diesel Benelux verhuist per 1 januari 2014 van Eindhoven naar Amsterdam. Het marketingkantoor dat al in Amsterdam gevestigd was, wordt geïntegreerd in het nieuwe hoofdkantoor. De showrooms in Antwerpen blijven in gebruik.

Dat het hoofdkantoor van Diesel Benelux in Eindhoven gevestigd is, komt doordat Diesel begin jaren tachtig door een agentschap uit Eindhoven naar Nederland gehaald werd. De verhuizing van het hoofdkantoor naar Amsterdam zorgt voor meer synergie en samenwerking tussen de verschillende afdelingen, die nu verdeeld zijn over het marketingkantoor in Amsterdam en het hoofdkantoor in Eindhoven.

Internationale strategie

“Voor Diesel is het belangrijk om in lijn met het vijfjarenplan en de internationale strategie,  te zijn waar de actie is. En in de Benelux vindt die actie plaats in de modesteden Amsterdam en Antwerpen. We zijn dan ook erg blij en trots om vanaf 2014 in beide steden met een prachtig kantoor vertegenwoordigd te zijn”, zegt Joanna Onland, Managing Director Diesel Benelux.

Verhuisplan medewerkers

Voor de medewerkers van Diesel Benelux die niet mee willen of kunnen verhuizen naar het nieuwe kantoor heeft Diesel met de Ondernemingsraad een Verhuis- en Sociaal Plan gemaakt. Diesel Benelux ziet het als haar taak enerzijds om het reizen zo goed mogelijk te faciliteren en anderzijds om de mensen die niet mee willen of kunnen te helpen een passende baan te vinden.