TOP

Hoe gaat het met SuperTrash Girls?

Regelmatig neemt Bengels een merk in het kindersegment onder de loep met de vraag 'hoe gaat het?'. Ditmaal spreken we met Marcella Mulder van het Nederlandse meisjeslabel SuperTrash Girls.

Hoe is het deze orderperiode gegaan?
“Er werd ontzettend enthousiast gereageerd op de nieuwe collectie. Inkopers vinden het een vernieuwend en verfrissend beeld voor meisjes. Anders dan andere merken.
Wat is de kracht van SuperTrash Girls?
“SuperTrash Girls is gelanceerd voor de dochter van de succesvolle en ambitieuze SuperTrash vrouw. De collectie brengt onderscheidende producten met goede pasvormen, luxe en trendy uitstraling voor betaalbare prijzen. In de styling zit een knipoog naar de kledingkast van mama met gesmokte crêpejurkjes, klassieke trenchcoats en rocky coated broekjes. Voor winter 2012 bestaat de collectie uit meer de 100 verschillende stijlen.”
Hoe probeert SuperTrash Girls mee te denken met de winkelier?
“Door middel van promotie in de winkels, stylingdagen, give-aways en productomruiling.”
Hoeveel verkooppunten zijn er nu in Nederland en daarbuiten?
“SuperTrash Girls is verkrijgbaar bij alle high-end warenhuizen en boetieks in Nederland, op dit moment zijn dat er ongeveer 160. Buiten Nederland is SuperTrash Girls verkrijgbaar in 15 verschillende landen met meer dan 60 verschillende verkooppunten. Onder andere te verkrijgen bij Selfridges, Harrods, Harvey Nichols London en Barney’s in New York.” 
Wat staat er het komende half jaar op de planning?
“Eind maart heeft SuperTrash de eerste Girls-brandstore in de Negen Straatjes in Amsterdam geopend aan de Huidenstraat. Gedurende 2012 zal de nieuwe lijn ook beschikbaar zijn in een toenemend aantal shop-in-shops.”
Op welke beurzen staan jullie?
“Dit jaar staan wij met de SuperTrash Girls collectie op de Pitti Bimbo beurs in Florence.”  

Land van herkomst: Nederland 
Verkoopinformatie: Stefan Zwiebel 020 – 494 1360
Sinds wanneer: december 2011
Doelgroep: meisjes van 6 tot 16 jaar
Maten: 116 t/m 176
Prijzen (winkelverkoop): geprijsd tussen € 29,95 en € 189,95.