TOP

Hoe gaat het met Monique Collignon? [interview] *

Na haar faillissement in de zomer van 2013 maakte Monique Collignon afgelopen zomer haar comeback tijdens Amsterdam FashionWeek, met als statement stoffen van gerecycled plastic.
Foto's: Jeroen Snijders Ben je weer helemaal terug? Monique Collignon: “FashionWeek was heel belangrijk voor me, ik zag dat wel als een comeback. Ik voelde me vereerd dat Mercedes-Benz me had gevraagd om de FashionWeek te openen. En ook trots om drie dagen later mijn confectielijn te showen. Ik heb bewust voor twee shows gekozen,

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl