TOP

Hoe gaat het met de meidenlijn van Sevenoneseven?

Regelmatig zal Bengels een nieuw merk in het kindersegment onder de loep nemen met de vraag 'hoe gaat het?' Ditmaal de meidenlijn van Sevenoneseven die in 2009 werd gelanceerd.

Land van herkomst: Nederland
Merk/importeur/agent: Mark Bakker Agenturen BV
Sinds wanneer in Nederland: 2009
Collectie: voor meisjes in de maten 92 t/m 176
Prijzen: vanaf €25 voor een topje tot €99 voor het leren jasje

Hoe gaat het?
“Afgelopen seizoen hebben we een volwaardige meidencollectie neergezet als zusje van de jongenscollectie. Ook deze collectie heeft de uitstraling klassiek-sportief met een modisch handje. De reacties waren zeer goed, bijna iedereen die de jongenscollectie heeft ingekocht, is ook met de meiden ingestapt. Kortom, een vliegende start voor de meiden dus.”

Wat is de kracht van de meisjeslijn van Sevenoneseven?
“De kracht is dat we betaalbaar, klassiek, sportief en mode in één collectie hebben samengevoegd. Sevenoneseven is sterk in zijn kleuren en in de combinatiemogelijkheden ervan. Artikelen zijn verzorgd en uitgewerkt, met oog voor detail. De collectie is compleet, van polo’s, lange blouses en jeans, tot en met een modisch leren jasje.”

Maakt de kredietcrisis het moeilijker om er tussen te komen als nieuw merk?
“Nieuw heeft altijd kansen. Sevenoneseven is duidelijk. Wij zijn zeer tevreden.”

Hoeveel verkooppunten zijn er nu in Nederland en daarbuiten?
“We hebben nu ruim 180 verkooppunten in Nederland en ongeveer 160 in de rest van Europa.”

Wat staat er het komende half jaar op de planning?
“Het is juist nu tijd voor vernieuwing en verandering. Na jaren te hebben deelgenomen aan een beurs gaat Mark Bakker Agenturen BV iets nieuws doen met de merken CKS en Sevenoneseven. Daarvoor zullen we al onze relaties binnenkort uitnodigen.”