TOP

Hobie Cat Holland opent vernieuwend winkelconcept

Onder de nieuwe winkelnaam 'The Surf' heeft Hobie Cat Holland een vernieuwend winkelconcept geïntroduceerd in Noordwijk. Sinds eind april kunnen watersportliefhebbers hier terecht voor Hobie Cat catamarans én een bijbehorend assortiment aan watersportbenodigdheden en beachwear.

In het stijlvol gerenoveerde pand aan de Jan van Gent nummer 2 in Noordwijk, biedt The Surf naast een ruime selectie aan ‘watersport gear’, nu ook beachwear aan van gerenommeerde merken als Slingshot, Fone, Ozone, Mystic, Reef Gul en Quicksilver. Daarnaast is er een zeilatelier en een gespecialiseerde polyesterreparatieruimte aanwezig. Naast catamaranzeilers kunnen nu bijvoorbeeld ook kitesurfers en kajakkers terecht voor nieuwe onderdelen of snelle reparties bij The Surf.

Naam- en formulewijziging

Hobie Cat is een populair catamaranmerk in Nederland. De exclusieve distributie ligt sinds de overname in 2007 in handen van partners Sander de Boer en Johan van Kooten. Van Kooten is als technisch directeur vakspecialist in reparaties en adviseert verzekeringsexperts. Daarnaast helpt hij klanten bij de aankoop van catamarans. Commercieel directeur De Boer, zelf gepassioneerd zeiler op topniveau in de F18-catamaranklasse, is verantwoordelijk voor verkoop, acquisitie en marketing. Met de naam en formulewijziging kiest Hobie Cat voor marktverbreding. De Boer en Van Kooten zien het vernieuwde winkelconcept als een logische stap en zijn niet bang voor het voeren van een nieuwe naam. “Hobie Cat Holland heeft een betrouwbare naam opgebouwd. We gaan verder als The Surf en zullen voortborduren op onze bestaande reputatie, maar voor een bredere doelgroep.”

The Surf in Noordwijk biedt een breed assortiment aan eigentijdse watersportproducten zoals kajaks, kite’s en Hobie Cat catamarans. Ook is het mogelijk om er verschillende catamarantrailers te huren en kan men er terecht voor winterstalling. Speciaal voor kitesurfers is er een website gelanceerd klik hier voor de link.