TOP

H&M opent pop up store op het strand van Scheveningen

Dit weekeinde opent kledingketen H&M een pop up beach store op het Scheveningse strand. Twee dagen lang kun je er zomerse kleding kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

De pop up beach store wordt geopend aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Op 28 en 29 mei zal de Zweedse retailer een zomerse collectie verkopen, met voor de dames onder andere jumpsuits, overslagjurken, bikini’s en zonnehoeden. Voor de heren zijn er overhemden, shorts en espadrilles voor de heren). Dit alles in de kleuren blauw, de kleur van water. En dat is niet zomaar, want een kwart van de opbrengst gaat naar de organisatie WaterAid. Met de pop-up store wil H&M aandacht vragen voor de basisbehoeftes van schoon water en goede sanitaire voorzieningen.

“Iedere aankoop uit de collectie helpt WaterAid levens te redden en de leefomstandigheden te verbeteren. Sinds 2002 heeft onze samenwerking met H&M meer dan £ 1,7 miljoen opgebracht om dit enorm belangrijke werk te ondersteunen”, aldus Caroline Whatley van WaterAid.

De eerste tien bezoekers die gekleed zijn in een blauw-witte outfit, krijgen op zaterdag een H&M Home goodie bag. De beach store is vanaf 08.00u ‘s ochtends geopend, dus wees er vroeg bij. Nu maar hopen op zomers weer.