TOP

Hip Agenturen verwerft nieuwe kinderkledingmerken

Kindermodeagentschap Hip Agenturen van Hanny Boeren heeft een aantal nieuwe merken opgenomen in het pakket. De nieuwe de kinderkledingmerken van Hip Agenturen zijn Essentiel Boys, Alice Pi, Punk Bazaar, Belle Ame, Jamie Rae en de juweeltjes van Charms.

Hip Agenturen brengt een mix van exclusieve merken die zich onderscheiden in kwaliteit en gevoel voor de allernieuwste trends. Het complete aanbod van Hip Agenturen:

Het Belgische Essentiel is een eigentijds merk voor jongens meiden die weten wat ze willen in de leeftijd 4 tot 18 jaar.

RTB en Red Limit brengt een stijlvolle, speelse en stoere collectie voor communicantjes en bruidskinderen van 3 tot 16 jaar.

Alice Pi: Feestelijke collectie voor communicantjes en bruidsmeisjes van 1 tot 16 jaar.

Belle Ame: eigenzinnige petticoats

Punk Bazaar is een stoere, feestelijke en tegelijk een beetje eigenwijze meisjescollectie van 4 tot 16 jaar.

De accessoires van Jamie Rae Hats (petjes, hoedjes) en Charms (leuke juweeltjes met pareltjes en bedeltjes) zijn uitstekend te combineren bij de andere merken.

Balbina: Leuke pyjama’s voor baby’s en juniors in mooie tricots met fantasievolle prints.

Doré Doré brengt sokken en maillots voor baby’s en junior die met een geweldig kleurenpalet, uitstekend te combineren zijn met de andere collecties.

Hip Agenturen stopte met het Belgische Otakar. Op 10 en 11 januari 2010 zal HIP! vertegenwoordigd zijn op de Kleine Fabriek in Amsterdam. De showroom is gevestigd in Hoogblokland bij Gorinchem.