TOP

Hilfiger Denim Live: rocken met Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger houdt voor het eerst een muziekevenement: Hilfiger Denim Live. de première is voor Amsterdam. De eerste Hilfiger Live vindt op 11 april plaats in Paradiso.

Merken als Levi’s en Diesel hielden al eerder muziekevenementen in Nederland, die eigenlijk weinig met mode te maken hebben en puur om muziek en lifestyle gaan. Hilfiger Denim sluit zich nu in dit rijtje aan. Hoofdact op Hilfiger Denim Live is de Amerikaanse band The Virgins. De band fungeert ook als model en inspiratiebron voor de reclamecampagne van het merk voor voorjaar/zomer 2009. In de reclamecampagne voor herfst/winter 2009 fungeert de Amerikaanse band The Films als model. Ook zij treden op tijdens de eerste editie van Hilfiger Denim Live, net als Housse de Racket, Larry Tee, Le Corps Mince de Françoise, Apes & Androids, Mr. Wix, Beesmunt Soundsystem en The Walk & Roger 72.

Met de campagne en het event wil Hilfiger Denim zich sterk maken voor opkomende bandjes en de bevlogenheid met muziek aangeven. Het merk Tommy Hilfiger sponsorde in het verleden ook al tournees van Lenny Kravitz en The Rolling Stones.

 

Kaarten zijn te koop bij Paradiso en kosten €12,50.