TOP

Designing Haaker wint verkiezing Etalage van het jaar

Designing Haaker maakte in 2008 de mooiste etalage van het jaar. De witte winterse etalage werd als beste uitgeroepen door de vakjury bij de verkiezing van decoratie- en etalagespecialist Beekwilder.

Verleiding was het thema van de etalagewedstijd van Beekwilder, waarvoor 25 inzendingen werden genomineerd. Marlies Dekkers werd als verleidingsexpert aangetrokken om de jury voor te zitten en passant een interview te geven voor de 200 gasten. Daarna werden de winnaars bekend gemaakt. De jury bestond naast Marlies Dekkers uit retailconsultant Jan Berger (voorheen directeur De Bijenkorf) en Marcel ten Holte, hoofdredacteur van Retail Trends. Zij verkozen de winters witte etalage van Designing Haaker voor Bins Mode in Wassenaar als beste en etaleur Ursula de Vreede wint daarmee een inspiratiereis naar New York met Beekwilder. Ook waren er eervolle vermeldingen voor de etalage van Marcel Wanders voor de Bijenkorf vanwege de luxe en overdaad, voor Blue Basic met de simpele en stoere maar doeltreffende etalage en voor Cool Cat met de poppen in een doos.

Daarnaast werd er een publieksprijs uitgereikt, die was bepaald na drieduizend stemmen op de wedstrijd. Het publiek had duidelijk een andere favoriet, hier won de etalage van Go China! van Creator voor een opticien. De prijs voor Aanstormend Talent ging naar Martijn Schevernels die een etalage maakte voor Niveau. Beide prijswinaars kregen een cheque van 500 euro die zij kunnen besteden bij Beekwilder.