TOP

Wehkamp wint Thuiswinkel Award

Wehkamp heeft de vakjuryprijs van de Thuiswinkel Awards gewonnen, die gisteren in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werden uitgereikt tijdens het Nationale Thuiswinkel Award Gala. Streetwearwebshop Label54.nl won de overall publieksprijs.

De Thuiswinkel Awards worden jaarlijks georganiseerd door branchevereniging Thuiswinkel.org. Het Nederlands publiek kon via de website stemmen op de beste webshop.

Sreetwearwebshop Label54.nl won de overall publieksprijs in de categorie klein. In de categorie groot werd Bol.com uitgeroepen tot beste webshop. Daarnaast werden er publieksprijzen uitgereikt in 11 categorieën, onderverdeeld in groot en klein. In de categorie mode & accessoires groot kreeg Wehkamp.nl de meeste stemmen, net als vorig jaar. In de categorie mode en accessoires klein ging Label54.nl als winnaar naar huis. In de categorie warenhuizen groot kreeg Hema.nl de meeste stemmen.

De Thuiswinkel Award vakjuryprijs was voor Wehkamp.nl. Volgens de jury heeft Wehkamp een groot risico genomen door zijn primaire distributiekanaal drastisch te reorganiseren, maar wist de klant dit gezien de groeicijfers toch te waarderen. “De manier waarop Wehkamp partnerships inricht en activiteiten in het internet ecosysteem ontplooit, laat zien dat Wehkamp internet echt begrijpt”, aldus het juryrapport.