TOP

Harry Styles is het nieuwe gezicht van Gucci

Harry Styles, de populaire zanger en voormalig lid van de boyband One Direction, is het nieuwe gezicht van modemerk Gucci.

Het vermoeden dat Harry Styles het gezicht zou worden van het modemerk ontstond door een geheimzinnige foto die Gucci op zijn Instagram plaatste. Dat de popster het gezicht wordt van het Italiaanse modehuis is nu echter niet alleen een vermoeden meer, Gucci heeft dit bevestigd aan de Britse Vogue.

Gucci Tailoring

De 24-jarige zanger staat model in de nieuwe Gucci Tailoring-campagne, waarvan een glimp te zien was op de Instagram-foto.

De keuze voor Styles is niet geheel verrassend omdat de popster regelmatig tijdens zijn optredens en op de rode loper in een Gucci-pak verschijnt.

Gucci Challenge

Gucci wist onlangs al veel reuring te creëren met zijn show waarin modellen ‘afgehakte’ hoofden vasthielden. Hierop ontstond een ware hype op social media onder de hashtag #GucciChallenge.

Het Italiaanse modemerk boekte maar liefst 41,6% meer omzet in 2017 ten opzichte van het jaar daarvoor en zorgde voor een omzetgroei van 25% voor moederbedrijf Kering.

 

Een bericht gedeeld door Gucci (@gucci) op