TOP

Handige apps voor sporters

Sporters die hun prestatie willen verbeteren of simpelweg meer plezier aan hun sport willen beleven, hebben de keus uit een groot aantal apps. Adidas eyewear en de Fun Run Trainer voegen daar nu nog twee handige apps aan toe.

Adidas Eyewear lanceert een applicatie die de perfecte bril vindt voor elke sportactiviteit, van een weekendje fietsen tot snowboarden in de bergen. Daarnaast selecteert de adidas eyewear-app de meest geschikte filters, aangepast aan de plaatselijke weersomstandigheden. Door de applicatie te openen en de weersvoorspellingen te checken, verschijnt het ideale LST-filter op het scherm. De iPhone applicatie van adidas eyewear geeft uitgebreide informatie over het volledige gamma aan modellen voor iedere favoriete sport. Ook voor de meer lifestyle geori├źnteerde brildrager heeft de applicatie genoeg te bieden. Via de applicatie kunnen de nieuwste zonnebrilmodellen van adidas Originals in alle uitvoeringen bekeken worden.

 

Fun Run Trainer

Altijd al stukje willen hardlopen langs Venice Beach of een training willen afwerken op Abbey Road? Met de Fun Run Trainer kan dat nu allemaal, maar dan in je eigen omgeving. Deze app maakt een training op de loopband een stuk leuker door beelden van routes over de hele wereld te tonen. Bovendien is het met behulp van deze iPhone/iPad app mogelijk om bijvoorbeeld ter voorbereiding op een marathon de route alvast te verkennen, ook als die aan de andere kant van de wereld is. Terwijl bewegende beelden van Google Earth de route die je aflegt laten zien, vertelt de Fun Run Trainer je welke hellingen je onderweg tegenkomt zodat je de loopband hierop kunt instellen. Heb je de training afgerond, dan kan je je workout uploaden naar Facebook of Twitter en zo je ervaringen delen met vrienden en andere gebruikers van de Fun Run Trainer.