TOP

Greatest Fashion Fair plant zomereditie in juli

Na een succesvolle editie op 24 en 25 januari hebben de Greatest Fashion Faior en WFC besloten een zomereditie van de beurs te organiseren. Op 18 en 19 juli staat het World Fashion Centre weer open voor plus size damescollecties.

De oprichtster en initiatiefneemster van de beurs, Corneel van der Heiden, besloot in juli 2009 te stoppen met de beurs vanwege gebrek aan deelname van toonaangevende merken. Omdat retailers die met regelmaat het WFC bezoeken een extra impuls konden zijn voor de plus size beurs en de vaste bezoekers van de plus size beurs een interessante doelgroep voor het WFC is, besloten WFC en Corneel van der Heiden de Greatest Fashion Fair door te zetten in het WFC.

Er bleek genoeg animo te zijn voor deelname aan de beurs. Bekende merken in de plus size branche zoals Yoek, Elena Grunert, Samoon, Open End, De Luca, Studio en Zhenzi schreven zich, meer merken volgden. Dit resulteerde in een groot aanbod op 24 en 25 januari.

Omdat beide organisatoren te spreken waren over de afgelopen beurs is de zomereditie alweer gepland. Dit keer zal dat niet tegelijkertijd met het weekend van De Modefabriek zijn, omdat dan ook de CPD in Dusseldorf plaatsvindt en veel standhouders die deelnemen aan de GFF daar verplichtingen hebben; hetzij als agent hetzij als standhouder. De data zijn nu vastgesteld op 18 en 19 juli.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het World Fashion Centre via jetske@worldfashioncentre.nl of de organisatie van de Greatest Fashion Fair info@greatestfair.nl.