TOP

Grazia PC Catwalk: druk en zonnig

De vierde editie van de Grazia PC Catwalk werd mede door het mooie weer gisteren een succes. Deze groots opgezette (en gratis te bezoeken) modeshow in de PC Hooftstraat toonde de nieuwe najaarscollectie van winkels in de prestigieuze winkelstraat.

De Grazia PC Catwalk wordt georganiseerd door modeglossy Grazia en het Fashion & Museum District en is gratis toegankelijk voor iedereen. Maar liefst 100 modellen showden de nieuwe najaarscollectie op de 320 meter lange catwalk. Te zien waren merken als Prada, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, IKKS en Etro. Naast vrouwencollecties werd er ook kleding voor mannen en kinderen geshowd. De kinderen van onder andere Daphne Deckers, Fiona Hering en Lange Frans liepen tussen de modellen over de catwalk.

Awards
Daarnaast werden er enkele prijzen uitgereikt. De best geklede bezoeker werd beloond met de Grazia Street Style Hunter Award en 1000 euro shopgeld. Mynth Events, producer van het event, reikte de Shopreme Award uit aan Armani, voor de beste service en gastvrijheid.

Bekijk de slideshow.

Foto’s: Jeroen Snijders