TOP

Yente Hartog wint tekenwedstrijd Lofff

De tekenwedstrijd van Lofff dit voorjaar, is gewonnen door Yente Hartog uit Zaandam. Ze krijgt voor haar vrolijke tekening een reis naar Afrika met haar ouders en zusje.

Op 1 september was er wel heel bijzonder bezoek in de Lofff showroom in het WFC. Yente Hartog uit Zaandam kwam met haar ouders en haar zusje de prijs in ontvangst te nemen: een reischeque ter waarde van 4.000,- euro. De tekening van Yente sprong eruit om de vrolijke sfeer, waarbij ze zichzelf in een Lofff-setje zwevend in het middelpunt van de tekening had afgebeeld.  

De winnares werd ontvangen met een roze taart met olifant, door Joanneke Raadsen, Sabine Alberts en Marie-Louise Verhoeven (allen van LoFff), en Loes van Diessen, de eigenaresse van webwinkel www.mesetoiles.nl, waar de moeder van de winnares de Lofff setjes gekocht had.

De ouders van Yente vertelden dat ze nog niet eerder in Afrika zijn geweest, maar dat ze na het deelnemen aan de wedstrijd het Keniaanse meisje Purity financieel geadopteerd hebben, om haar ouders te helpen haar naar school te sturen. En dat ze tijdens deze reis naar Kenia niet alleen olifanten en giraffen gaan kijken, maar ook bij Purity en haar ouders op bezoek zullen gaan in Nairobi. “Het feel-good gehalte van deze extra dimensie is volgens ons heel hoog.. en heel erg passend bij LoFff”, vertelt Joanneke Raadsen. 

Nieuwe consumentenactie
Raadsen kijkt terug op een succesvolle eerste consumentenactie. “We hebben zoveel mooie, schattige en creatieve tekeningen binnen gehad. Het was iedere keer een feest om de enveloppen en mailtjes te openen. Dus voor het komende seizoen hebben we weer een andere actie bedacht.”

Details daarover zijn te vinden op www.ilovelofff.com.