TOP

Golfen met BN-ers voor het goede doel

Op 10 mei vindt de jaarlijkse golfdag Energy4All plaats. Dit jaar is gekozen voor Golf & Country Club Best als locatie. Wedstrijdspelers krijgen de kans om met bekende Nederlanders te golfen. De opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel.

Voor wedstrijdspelers wordt bij Golf & Country Club Best een wedstrijd op de 18-holes baan georganiseerd met onder andere een ‘hole in one’-contest. Ook wordt elke speler ondersteund door een bekende Nederlander. Onder andere Antonie Kamerling, Marcel Maijer, Jochem Myjer, Edwin Smulders en Frits Sissing hebben toegezegd mee te spelen.

Golfclinic voor beginners
Niet-golfers kunnen zich inschrijven voor een golfclinic onder begeleiding van Joost Hage. Onder hen wordt ook een wedstrijd gehouden. Ook hier doen bekende Nederlanders (Willibrord Frequin) mee, maar deze hebben net zoals de beginnende golfers, wat minder ervaring met golfen.

Stichting Energy4All
Golfen met een BN-er kost 1250,00 euro, deelname aan de clinic kost 350,00 euro. Ook is er de mogelijkheid om dit event te sponsoren. De volledige opbrengst van deze golfdag gaat naar Stichting Energy4All. Deze stichting zamelt geld in voor een medicijn dat moet helpen tegen energiestofwisselingsziekten.

Voor meer informatie of deelname: mail naar info@joosthage.nl