TOP

Run2Day organiseert runningclinics voor startende lopers

Na een succesvolle 'try-out' zal op zaterdag 6 maart officieel het startschot gegeven worden voor de landelijke iRun. Dit nieuwe loopconcept is een initiatief van Run2Day Nederland.

Er bestaan in Nederland veel loopclinics voor startende lopers. Volgens Run2Day zijn bestaande hardloopclinics achterhaald. Het profiel van de startende hardloper in Nederland is sinds de 2e runningboom enorm veranderd zonder dat de clinics er op aangepast zijn. Dit wil Run2Day helemaal veranderen met iRun. Inspirerende looptrainingen, gericht op de doelgroep van nu. Trainingen die dynamiek en fun uitstralen. Afgestemd op ieders eigen niveau en onder begeleiding van enthousiaste running instructeurs. Of je na de iRun clinics nu 3 of 10 kilometer kunt rennen, maakt niet uit. Het plezier, de fun en de motivatie in het hardlopen als ‘way of life’ staan voorop.

iRun in Nijmegen
Als nummer één hardloopstad van Nederland  zullen de clinics uiteraard ook van start gaan in Nijmegen. Op 6 maart staat Run2Day Nijmegen in het teken van de kick-off van de eerste editie van iRun. De clinics worden verzorgd op zes opeenvolgende zaterdagen, te beginnen op 6 maart en eindigend op 10 april. De clinics zullen starten om 9.30 uur. Beginnend met het actief bezig zijn zal elke clinic geëindigd worden met een stukje theorie. Hier krijgt men informatie over trainingschema’s, kleding, schoeisel, voeding, hartslagmeters enz. Kortom alles om goed beslagen ten ijs te komen. Inschrijven voor iRun kan via de website van Run2Day.