TOP

Genomineerden Retail Jaarprijs 2009 bekend

De Retail Jaarprijs heeft de genomineerden voor de vakjuryprijzen 2009 bekend gemaakt. Uit de mode zijn het de ketens Hunkemöller en Jack & Jones en de zelfstandige retailers Lenssen Manders en Van Tilburg Mode en Sport die kans maken op de titel.

Uit alle inschrijvingen voor de vakjuryprijzen voor de Retail Jaarprijs zijn 14 winkelketens en 7 zelfstandigen geselecteerd. De genomineerde ketens zijn Hunkemöller, Jack & Jones, The Art of Camouflage, Hema, BCC, Etos, Eye Wish Groeneveld , iittala, Intratuin, Keurslagers, KPN Retail, LifeStyle Wonen, Nederlandse Expert Groep en Rituals Cosmetics. De genomineerde zelfstandigen zijn Lenssen Manders, Van Tilburg Mode en Sport, Blaauw Woonidee, Linneweever Optiek, Van Soest-Amsterdam, Parfumerie Bevelsborg en Telstar.

De komende maand bezoekt een ‘mystery shopper’ de geselecteerde winkels. Uiteindelijk zullen daarna drie winkelketens en drie zelfstandige winkels overblijven voor de Vakjuryprijs Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel.

Naast de twee Vakjuryprijzen zijn er de Publieksprijzen voor Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel, waarvoor sinds1 juni via de websites kan worden gestemd. De Publieksprijs Beste Winkelketen kent daarnaast ook winnaars in de 26 verschillende categorieën. Verder worden er prijzen uitgereikt voor Beste Starter en Leukste Winkel om bij te Werken. Alle prijzen worden uitgereikt tijdens het Retail Jaarprijs Gala op 11 november 2009 in STUDIO 21 in Hilversum.