TOP

Genomineerden Beste Winkelketen van Nederland

De strijd om de titel Beste Winkelketen van Nederland 2008 is losgebarsten. Meer dan 400.000 consumenten hebben hun stem uitgebracht. Resultaat is een lijst van 214 genomineerde winkelketens in 24 branches.

In de komende weken kan de consument zijn definitieve keuze maken. Daarnaast worden ook nog vijf door de Nederlandse consument zelf ingebrachte thema’s onderzocht, waaronder Vindt u ook dat de winkelstraten overal hetzelfde zijn? en Is een euro gelijk aan een gulden?

Op 6 oktober worden de winnende formules bekend gemaakt op het Beste Winkelketen Event. De overall winnaar wordt bekend gemaakt op het Retail Gala op 5 november. Deze prijs is als publieksprijs onderdeel van de Retail Jaarprijs.

Een greep uit de genomineerden in de categorie baby en kind zijn Baby Dump, Cool Cat, Lief! en Villa Happ. Voor vrouwenmode is er een hele lange lijst met onder andere Mango, Shoeby Fashion, Steps, Street One en The Sting. Voor mannenmode zijn ondermeer Adam, Duthler, Jac Hensen en Score genomineerd.

Een compleet overzicht van de genomineerden staat op http://www.bestewinkelketen.nl/

 

Begin oktober worden de profielen en foto’s van de tien genomineerde zelfstandige winkels gepubliceerd in een shoppingspecial van De Telegraaf. Telegraaf-lezers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete zelfstandige winkel. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Retail Gala op 5 november 2008.