TOP

Gant opent mannenmodewinkel in Haarlem

Gant opende 21 september een filiaal in Haarlem speciaal gericht op mannen. In de Gant Store Men worden de collectie Mainline, GANT Rugger en GANT by Michael Bastian aangeboden.

De Gant Store Men is gevestigd aan de Anegang 29 in het historische centrum van Haarlem en heeft een oppervlakte van 90 m2. In de nieuwe winkel worden kledingcollecties aangevuld met een breed assortiment accessoires zoals schoenen, zonnebrillen en horloges.

Inrichting
Net als de eerder dit jaar geopende Gant Campus Store in Maastricht, ademt de winkel in Haarlem de sfeer van de Yale Campus met Ivy sportartikelen, originele wimpels van de Yale University en behangpapier met een print van oude Gant advertenties. De typerende Amerikaanse stijl is de belangrijkste inspiratiebron voor de komende wintercollectie van Gant Mainline. De Gant by Michael Bastian collectie is een knipoog naar de vervlogen studententijd in de jaren tachtig. Gant Rugger is net iets exclusiever. Ook in deze wintercollectie zijn bekende invloeden te zien van de legendarische universiteiten Eton en Harvard met luxe parka’s, basic stoere wollen truien in folklorestijl, winterse jacquards, waxjacks, sportjacks en lange wollen coats.

Over Gant
Het lifestyle merk Gant biedt kleding voor dames, heren, kids en baby’s. Daarnaast zijn er licenties voor wonen, horloges, parfums, ondergoed, schoenen en brillen. Gant is momenteel verkrijgbaar in meer dan 60 landen en heeft wereldwijd 600 winkels waarvan 9 in Nederland: Amsterdam (2), Hilversum, Haarlem. Zeist, Maastricht, Rotterdam, Breda en Groningen.