TOP

Gaastra ontwerpt exclusieve SAIL 2010 collectie

Het Nederlandse merk Gaastra heeft exclusief voor SAIL 2010 een collectie ontworpen geïnspireerd door de nautische passie die met dit Amsterdamse evenement gespaard gaat.

Op 19 augustus 2010 gaat de achtste editie van SAIL Amsterdam van start. Het gratis publieksevenement trok vijf jaar geleden 1,8 miljoen bezoekers en ook dit keer gaat het weer groots uitpakken. Een imposante vloot van Tall Ships, moderne schepen en ander varend erfgoed zal vijf dagen lang te bewonderen zijn rondom het IJ.

Nautische passie

Gaastra heeft zich als één van de hoofdsponsoren verbonden aan SAIL 2010 en deze verbintenis heeft geleid tot een bijzondere samenwerking. Exclusief voor SAIL heeft Gaastra een Limited Edition Collection ontworpen verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Gaastra fans kunnen in dit warenhuis nu één van de 250 mannentruien van de Gaastra SAIL collectie verkrijgen. Het design van één van deze sweaters zal uiteindelijk worden doorgevoerd in de rest van de SAIL 2010 collectie. Deze collectie, geboren uit een gezamenlijke nautische passie, is vanaf april 2010 te verkrijgen bij een aantal geselecteerde Gaastra dealers in Europa en tijdens het evenement op het SAIL terrein in de Gaastra stand.